Stor vindag

I dag trodser jeg fimbulvinteren og kører til Næstved for at hente vinene til vores Bordeaux-eksperiment. Og ja, så drikker vi sgu nok et par af flaskerne i aften til julefrokost. Det bliver alt sammen utroligt spændende ... mest for mig, og noget mindre for bloggens læsere.

Derudover, så vil jeg lige minde alle om, at de skal se Temaaften på DR2 i aften. Temaet er nemlig vin, og det elsker du jo. Frederiksdal Gods er en stor del af programmet, så nu kan du supplere lyden fra podcasten med levende billeder. Jeg tror, det bliver en virkelig fin og inspirerende aften. Så pas på med at gå ind på Lauritz.com, lige efter du har set programmerne.

Og jeg beklager selvfølgelig opholdet i blogindlæg. Jeg havde bare lige en eksamensopgave, der skulle afleveres. Den handlede om and og rødbede.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.