Jubi-f*cking-læum

Dette er indlæg nummer 100 på Bach & Petersen Vine ... og hvis du trykkede på linket, så giver det ingen mening. Du er jo inde på Bach & Petersen Vine i forvejen. Ikke?

Sådan et jubilæum er jo som regel forbundet med taler, retrospektering (hvilket vist ikke er et rigtigt ord) og enorme mængder tweed. Jeg vælger dog at undlade det første og det sidste. Men jeg vil gerne kigge lidt tilbage på de første 99 indlæg, da det har været en ret fin rejse ind i vinverdenen for mig - og måske for et par enkelte læsere.

Som jeg skrev i starten, så var et af mine mål med bloggen at få folk til at sende mig gratis vin. Det troede jeg ikke selv på ville ske, men det er sgu lykkedes. Man kan selvfølgelig sige, at jeg betaler via det arbejde, jeg lægger i mine blogindlæg og ikke mindst podcasten. Men det er godt lagt ud, for jeg har virkelig fået nogle store og horisontudvidende oplevelser foræret af en række meget engagerede, nørdede og sympatiske mennesker. Det er jeg virkelig taknemmelig for.

Derfor skylder jeg også de sponseringsvillige vinfirmaer en stor tak. Det er gået helt utroligt nemt med at få (GODE!) vine til programmerne, og jeg håber bare, at det giver noget tilbage til firmaernes salg, at jeg omtaler deres vine i mine programmer. Og så må det sgu snart være på tide, at Karl Erbes giver mig lidt gratis vin med al den reklame, han har fået.

Er der andre, jeg skal takke i min retrospektering? Ja, selvfølgelig er der da det. Tak til min kære bror, som altid kommer med opmuntrende og kritiske kommentarer. Og som køber nogle af de vine jeg anbefaler! Tak til Ricki, som kom med flotte og kloge betragtninger om den første podcast. Stor tak til Drud'erne fordi de læser bloggen og er mine bedste vinvenner (også selvom de aldrig efterlader kommentarer herinde!). Og tak til Simon for at linke til min side (nu skylder du mig en, Simon!).

Summa summarum: Jeg er en glad blogger. Og jeg har masser af lyst til at blive ved med at blogge og podcaste om mine forhåbentlig store og fantastiske vinoplevelser i fremtiden. Og der er allerede flere ting i støbeskeen. Jeg kan fortælle, at jeg lige nu er i gang med at rage tre forskellige vine til mig ad forskellige omveje. Og så er jeg begyndt planlægningen til næste podcast. Alt sammen hører du mere om.

PS. Folk går alt, alt, alt op for meget i deres hunde.

1 comments:

Asger said...

Hej Tue, tillykke med jubilæet! Nu synes jeg generelt ikke der er så mange kommentarer til din blog, men vi er nu nogle stykker der læser den alligevel, kan jeg da vidne om ;)

Så godt arbejde og tillykke me'et

Venlig hilsen
Asger

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.