En sidste blogning

Jeg gider ikke ønske godt nytår til bloggens læsere. Det vil jeg lade læsernes kærester, venner og familie om. I stedet vil jeg fortælle, hvad jeg skal drikke af lækkerheder i aften. Lækkerhed på en nytårsagtig måde. For selvom jeg virkelig elsker god vin, så gider jeg ikke spilde mine bedre flasker på i aften. For i aften handler nemlig ikke om at svirvle, slupre og associere smagsnuancer i store vine. Det er der slet ikke ro (BANG!), tid eller stemning til.

Nytårs aften handler om at løbe panikslagen væk fra en affyringsklar raket, der har spidsen pegende direkte mod dit ansigt!Højtidlige (= prætentiøs) vinsnak skal ske under de rigtige omstændigheder og med de rigtige mennesker. Det kræver nemlig koncentration at smage på vin (BANG!). Nej, nytårs aften handler om at drikke sig fuld, løbe panikslagen væk fra en affyringsklar raket, der har spidsen pegende direkte mod dit ansigt, og kysse alle til en fest, hvor du ikke kender nogen. Derfor regner jeg med at drikke følgende i aften:

- Billig kirsebærvin (undskyld Morten!)
- Øl
- Tilfældig rødvin direkte fra flasken
- Pisang Ambon
- Sjasket champagne

Jeg glæder mig til nytårs aften på nytårs aftens præmisser. Og så glæder jeg mig til den 8. januar, hvor KvaliBanger-logen har sit næste arrangement ... med Pinot Noir som tema. Uh!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.