Oxford Vinleksikon

I programmet om Riesling og gode vinbøger sang Morten Iwersen en flot melodi om nødvendigheden af at have Jancis Robinsons Oxford Vinleksikon. Og nu har jeg det. Og Kenneth har det også.

Kenneth fortalte mig nemlig i lørdags, at man kunne købe dette fantastiske encyklopædi hos Arnold Busck for 249 kroner. Det er ikke bare billigt, det virker nærmest dumt af den kære Busck at sælge det så billigt. Så i går cyklede jeg lynende hurtigt ind på Købmagergade og købte Oxford Vinleksikon, og så brugte jeg resten af dagen på at læse i det ... og ikke forstå en hel masse nørdede vinbegreber.

Det burde du også gøre! Afsted med dig, din nørd.

1 comments:

Andreas B said...

Jeg er sgu' ikke spor interesseret i vin, så ingen encyklopædi til mig.

Men vi deler en interesse for mad, og du burde straks købe On Food And Cooking, hvis du ikke allerede ejer den:

http://www.amazon.co.uk/Food-Cooking-Science-Lore-Kitchen/dp/0684800012/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1289480921&sr=8-3

Afsted med dig!

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.