Nye vinglas

Jeg fik to nye vinglas i går, fordi det var advent, og fordi jeg har en virkelig, virkelig sød kæreste. Det er hvidvinsglas, men jeg kommer til at bruge dem som universalglas. De er nemlig designet lige efter mit hoved:

  • Selve hullet/åbningen er meget lille, hvilket forhåbentlig vil betyde en dejlig koncentration af vinens duft.

  • Glasset er højt og har en ret stor diameter, så der kan satme svirvles igennem og dermed give masser af ilt ned til vinen.

  • Stilken er meget tynd, og dermed har glasset en flot elegance, når man holder på det. Hvem sagde vinsnobberi på den frygtelige måde? Okay, måske sagde du det ikke. Men du tænkte det. Og det er ok.

Her er et par billeder:
Glasset er forresten lavet af Luigi Bormioli, serien hedder Vinoteque, og modellen hedder Maturo. Nu håber jeg bare ikke, at Simon har ret.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.