Karl Erbes-eksperimentet fortsætter

Jeg fik aldrig fortalt, hvordan vi fik delt vores 21 flasker Karl Erbes-vin i mellem os. Og det er ikke fordi jeg har brækket begge arme i et masseslagsmål om flaskerne. Det gik faktisk nogenlunde nemt med en terning som mægler at få delt de 20 flasker ud - den 21. drak vi sammen, og hooooly shit, det var godt.

Altså, jeg var måske ikke den heldigste terningekaster - det var Anders uden tvivl -, men jeg klager sgu ikke, for nu har jeg følgende Karl Ebers-herligheder i mit vinskab (og jeg regner med at få lov til at smage de andres herligheder, fordi det er f*cking mig, der har introduceret dem for Karl-drengen):

1x 1992 Ürziger Würzgarten Auslese
1x 1995 Ürziger Würzgarten Auslese**
1x 2003 Ürziger Würzgarten Auslese*
1x 2004 Ürziger Würzgarten Auslese*

Jeg fik også en 1998'er - det gjorde vi alle! -, men den drak jeg i weekenden - to af eksperimentets tre øvrige deltagere fik også lov til at smage den. Fuck, hvor var den god. Masser af petrolium og brændt gummi, og så den fantastiske syre og bitterhed i eftersmagen. 98'eren var lidt mere frisk end den 1996'er, som vi smagte på uddelingsaftenen, og det klæder den.

Dog var mine forældre og min bror ikke specielt imponerede. Det var der dog heldigvis en del andre som var, og lige så langsomt gør vi Karl Erbes til et household name. Ish.

Og sådan ser 21 flasker ren godhed ud. Lad misundelsen flyde frit!


Weekenden bød forresten også på en ganske fin vin fra Alvaro Palacios i Priorat. Der kommer ikke nogen stor anmeldelse her fra, men den kan klart anbefales. CellarTracker-folket kan også godt li' den!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.