Jancis Robinson

Jeg skrev en del om mit køb af mit Oxford Vinleksikon, det skal jeg nok lade være med at skrive alt for meget om lige foreløbigt, men jeg vil dog skrive lidt om kvinden, som står bag den fantastiske udgivelse.

Hun hedder Jancis Robinson, og hun elsker mig. Altså, hun har ikke sagt det direkte til mig, men hun fortæller i hvert fald, at hun er rigtig glad for vinbloggere og internettet som et samlingspunkt for vinsnak generelt i hendes snak med GrapeRadio. I feel the love.

Du kan lytte til programmet her - og klatre rundt i deres mange andre fede programmer. De er ikke alle lige spændende - ofte lidt for nørdede og producent-pleasende -, men der er klart ting, som man bør høre.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.