15 minutes

Der er en meget lille artikel i Politiken i dag om mig og Ravenswood-konkurrencen. Det er jeg ganske stolt af. Artiklen er også på nettet. Det betyder selvfølgelig først og fremmest en stolt moder, men måske det også kunne give et par nye læsere og lyttere af Bach & Petersen Vine.

Der er i hvert fald ikke mangel på blogindhold. I næste uge kommer den forhåbentlig halvanden podcast - en hel om kirsebærvinen på Frederiksdal Gods, og en halv fra vores første Karl Erbes-smagning. Derudover har jeg drukket mange gode vine i denne weekend, og det skal der blogges om snart. Vi har bl.a. fået Q2 og en ganske fin Zinfandel.

Så velkommen til eventuelle nye læsere. Jeg lover at gøre mig nogenlunde umage og drikke en masse vin. Og til sidst en stor tak til min bror, min moster og andre som spreder budskabet om Bach & Petersen Vine. I er lige så flotte som den her ... bare på en mindre vin-agtig og mere flinkt menneske-agtig måde.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.