Vinkonkurrence

En af mine gode venner fortalte mig om en sjov vinkonkurrence. Og heldigvis for mig, handlede det ikke om, at kunne smage forskel på en Bordeaux 2008 fra en Bordeaux 2007. Man skal faktisk slet ikke vide noget om vin. I stedet skal man lave en sjov vinanmeldelse, og det har jeg gjort, synes jeg. Den er i hvert fald utraditionel.

Bag konkurrencen står Ravens Wood, som åbenbart er en meget kendt vin på det danske vinmarked. Nu har jeg så også selv smagt den - i hvert fald i Zinfandel-udgaven -, og det var faktisk en rigtig fin oplevelse.Nu krydser jeg fingre for, at dommerne synes, at min film er fin og sjov nok til at blive kåret som vinder. Så kommer jeg nemlig en tur til Californien og mere præcist Napa Valley. Uh.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.