Riesling-tema

Det tegner ganske lovende med den kommende podcast om Riesling. Torre fra Wine.dk, Bjarne fra Erik Sørensen Vin og Jacob fra Estwine.dk har nemlif allerede sagt ja til at sponsere flasker. Det bliver formentlig en slovensk, en fransk og en tysk udgave af Riesling-druen, så det bliver sgu spændende at smage forskellene og lighederne.

Hvem der skal være ekspert, ved jeg ikke endnu. Jeg har et par ideer, men jeg har også spurgt de tidligere to eksperter om, hvem de tænker, det kunne være. Så ingen ved det, men alle vil vide det.

Jeg håber, at jeg kan optage programmet allerede i næste uge, men nu må vi se. Du kan bruge ventetiden på selv at prøve nogle gode Rieslinger eller læse op på druen her. Du kan også lytte til Bill Wilson introducere Riesling eller gå mere i dybden med denne fine drue.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.