Pre-podcast-blogindlæg

I morgen optager jeg den næste podcast, som i stedet for et område kommer til at handle om en druesort, nemlig Riesling. Det kommer til at smage aldeles skønt, tror jeg, og måske programmet også bliver fint.

Morten Brink Iwersen, som bl.a. har skrevet denne bog og laver kirsebærvin(!), er eksperten, og fordi han har skrevet denne bog, der åbenbart vejer 550 gram, kommer dagens lektion til at handle om folk, der skriver kloge ord om vin - online og offline. Hvis ikke han nævner Bach & Petersen Vine som den absolut bedste vinklogskabsressource, så skyldes det blot, at det er så f*cking evident, selvfølgelig.

Nå, men vinene vi skal smage på er følgende:


Riesling fra vinhuset VERUS i Slovenien, 2009

(vejl. udsalgspris: 99 kroner, Vinens Verden / Wine.dk)

Riesling du Domaine fra Zind-Humbrecht i Alsace, 2009
(vejl. udsalgspris: 169,95 kroner, Erik Sørensen Vin)

Oestricher Lenchen Riesling fra fam. Eser i Rheingau, 2008
(vejl. udsalgspris 99,75 kroner, Skjold Burne)


Jeg håber, at programmet kommer til at være online i morgen aften - ellers må du vente til onsdag. Og så vil jeg godt lige klappe mig selv på skulderen, for det går sgu da meget godt med at blogge og podcaste om vin, synes jeg. Og måske jeg endda langsomt bliver klogere om vin. Dog har jeg selv betalt for den tyske Riesling, hvilket er absurd og en kæmpe fejl, men der gik desværre lidt kludder i den ene af mine vinaftaler. Det vil ikke ske igen, har jeg sagt til mig selv og magnetstriben på mit dankort.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.