Podcast på vej

Simon ville gerne høre mere fra min Chateau Margaux-oplevelse, og måske er han ikke den eneste. Måske er han!? Nå, men da jeg alligevel optog nærmest hele vinsmagningen på Børsen, så er jeg nu gået i gang med at klippe det sammen til noget, som kunne minde om et bare nogenlunde lytbart program. Jeg regner med at det er oppe i weekenden, og så får man altså mulighed for at høre, hvordan det lyder, når tre tipsy vinnovicer drikker noget af det mest sagnomspundne vin i verden.

Derudover så er jeg gået i gang med at samle vin ind til næste rigtige program, som bliver om Riesling. Jeg mangler stadig at finde en ekspert, men forhåbentlig har jeg snart vinene på plads. Det er fristende bare at bruge de forhandlere som allerede har vist interesse, men jeg prøver at komme så bredt ud i branchen som muligt, og derfor bliver der forhåbentlig max en enkelt forhandlergenganger i næste program. Nu må vi se, hvor gavmilde folk er.

Derudover går jeg med tanker om at lave et Merlot-program uden eksperter. To af mine vinvenner, Drud'erne, er meget glade for Merlot, og med lidt hjælp fra the interweb kunne vi måske godt strikke et nogenlunde lærerigt program sammen. Det er i hvert fald en interessant drue, fordi den er blevet så (hvad er det modsatte af "hypet"?) ... nedvurderet på grundet af Sideways. Jeg elsker forresten, at Paul Giamatti var gæstespiller i 30 Rock.

Så der er stadig gang i podcast-drømmen!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.