Det virker!

Uden at have gjort noget som helst for det, er jeg blevet inviteret på østrigsk vinsmagning. Det er sgu da flot. Om det er flot af mig, eller af dem, der har inviteret mig, det er jeg stadig ikke helt klar over. Men i hvert fald viser det, at bloggen og podcasten bliver læst af mere end min mor, og det er jeg selvfølgelig glad for.

Jeg tænker at lave en podcast ud af den østrigske vinsmagning, men nu må vi se, om jeg tør. Jeg må nemlig ikke tage en ven med, og det er altid lidt skrækindjagende, når man er en vinnovice som mig - og ikke kan gemme sig bag bloggens semi-anonymitet.

Hurra. Og jeg har weekend og skal snart lave løgsuppe.

1 comments:

Simon said...

Hej Tue
Jeg er også blevet inviteret, men kan desværre ikke deltage. Pis, pis, pis og øv. Derfor er jeg selvfølgelig stor tilhænger af, at du laver en podcast. Hvis det bliver for kaotisk på selve dagen, så vil det være fedt, hvis du vil dele dine favoritvine fra smagningen med os andre her på siden.
God weekend

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.