Vin? Nja. Mere en musikfotokonkurrence

Dette underminerer hele min blogs seriøsitet. Men eftersom jeg ikke kun drikker vin, og derfor blandt andet står bag GAFFA Photo Award '10, så laver jeg lige lidt reklame til denne blogs ganske få læsere.

Hvis du kender en eller flere, som tager fede musikbilleder, så sig til dem, at der er deadline på GAFFA Photo Award '10 den 1. oktober. De kan vinde 5.000 danske dollars, og eftersom de jo alligevel har taget billederne, så kan de lige så godt sende dem ind.

Ellers vil jeg blot fortælle, at de næste 10 dage bliver fantastiske vindage. På søndag er der Årets Gericke, hvor jeg skal hjælpe til i køkkenet og forhåbentlig se og smage noget god mad+vin. Fredag holder Philipson Wine fødselsdag, lørdag er der Spansk Vinmesse i Pressens Hus, og på mandag håber jeg også, at jeg kan få sneget noget vin ind i forbindelse med et arrangement på HRS.

Men hey, sig det med billederne til alle. Ik'?

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.