Podcast, afsnit 2.0: Rioja med Thomas Rydberg

Hent afsnit 2.0: Rioja med Thomas Rydberg

Så er det andet program i Bach & Petersen Vines historie klar til at blive lyttet til. Det er med Thomas Rydberg, der er vinanmelder på Ekstra-Bladet og manden bag Altomspanskvin.dk. Han er sgu en klog mand, og han ser sådan her ud:


Og ja, programmet handler ikke overraskende om Rioja, men også om hvordan man laver vin, og hvad der nu ellers falder os ind af vinrelaterede emner i den time og tyve minutter, som programmet varer. Programmets tre testvine er følgende:


Faustino VII (2008)
Netto, 55 kroner

La Vendimia (2008)
H.J. Hansen, Magasin og Vin Specialisten

Muga Reserva (2006)
Laudrup Vin

Du kan finde programmet via iTunes, hvor du selvfølgelig allerede abonnerer på mit fine program. Ikke sandt? Bare tryk her. Du skal ikke være nervøs. Programmet er hyggeligt og uhøjtideligt, og du behøver ikke vide noget om vin i forvejen.

Hvis du vil høre det uden om iTunes, så kan du trykke her. Hør det dog. Jeg lover, at du bliver klogere på Rioja og vin generelt. Og hvis du stadig ikke er helt overbevist, så kan jeg fortælle, at Morten faktisk lyder lidt som Jakob Stegelmann, hvilket er et weird kvalitetsstempel.

Links til programmet:
Altomspanskvin.dk

Spansk Vinmesse i Pressens Hus
Contador-vin
Pingus

Alvaro Palacios

1 comments:

Anonymous said...

Hej Tue,

tak for endnu en super podcast. Det er igen lykkedes dig at finde et fint emne, en god ekspert og at få stillet en masse gode spørgsmål. Jeg fik for første gang i flere år lyst til at købe spansk vin...

Lidt ris: Lyden hakker en smule i starten. Jeg fik ikke fat i hvad Thomas selv samler på.

Basisdelen om hvordan man laver vin måtte godt have været lidt mere nørdet, teknisk, i dybden eller hvad man nu skal sige.

Eller flot. Glæder mig til næste gang.

Gider du skrive de vinhuse som Thomas anbefaler som sikre valg i alle prisklasser?

På forhånd tak,

Jan

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.