Kogebog

Og så kom der sgu også lige et kogebogsopslag ud af mine fond-anstrengelser. Et ganske nydeligt opslag, endda, hvis jeg selv skal sige det – og det er jo bloggerens eneste eksistensgrundlag. Jeg kan stærkt anbefale at bruge kyllingeskrog (og andre skrog) på denne måde. Det er både fascinerende at lave, og så banker det smag ind i din risotto eller kartoffelsuppe, som var det en grønlandsk sæljæger på speed.


Der skal nok snart komme mere vinsnak. Ikke mindst når program nummer 2 bliver optaget på fredag. Uh.

2 comments:

Grapefrugten said...

Jeg har en bøn. Kan du ikke blive en af den uddøende race af kokke, der ikke bruger irriterende og unødvendige præpositioner?

Hvorfor skal noget steges af? Eller brunes af? Eller ristes af? Skal det ikke bare steges?

Jeg kan simpelthen ikke klare det - jeg ved godt, at jeg er sart, men jeg synes, at det lyder så fjollet :-)...

Lone said...

Jeg har det lidt som ovenstående indlæg - eller måske er det nedenstående....
Til gengæld kunne det måske for begyndere være relevant at skrive i opskriften, hvornår vandet skal hældes på....

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.