Podcasten nærmer sig

Jeg har nu etableret podcasten på iTunes, hvilket var helt urimeligt nemt med Poderator. Jeg har også aftalt med Stefan fra Terroiristen, hvornår vi skal optage, og hvad det programmet skal handle om. 20. august og Barolo er svarene, men du må selv vurdere, hvad der hører til hvad.

Jeg håber dog, at kunne lave en intro-udsendelse med Einar først, hvor vi kommer ind på, hvad målet med programmet er, får lagt stil/tone og ja, får lavet en slags generalprøve i trygge rammer.

Jeg har også lavet et podcast-logo, da mit blog-logo i bredformat ikke passer særlig godt ind i podcastningens tilsyneladende udelukkende kvadratiske kasser. Men det er nu blevet okay, selvom det er lavet en kende hurtigt:

Hvor bliver det fedt at komme i gang og drikke vin med kloge mennesker.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.