Podcast, afsnit 1.0: Barolo med Stefan fra Terroiristen

Hent afsnit 1.0: Barolo med Stefan fra Terroiristen

Så lykkedes det sgu. Første podcast er klippet færdig og klar til download. Hurra for mig, hurra for Bilka, Irma og Philipson Wine, og ikke mindst et hurra for Stefan fra Terroiristen, som ser sådan her ud:


Som overskriften indikerer, så er programmets tema Barolo, og jeg er selv enormt tilfreds med, hvor vidt vi kom omkring Barolo, Piedmonte og vinsmagning generelt. Men når programmet varer en time og tre kvarter(!), så skal man selvfølgelig også komme med nogle bare nogenlunde nyttige informationer. Programmets tre vine er som følger:

Podere della Collinetta
Irma, 125 kr.

Gemma
Bilka / Føtex, 95 kr.

Marcenasco
Philipson Wine, 200 kr.

Du kan hente programmet på iTunes ved at trykke her ... og her. Det synes jeg, at du skal gøre, for så kan du også abonnere på programmet, hvilket jeg også synes, at du skal gøre. Hvis du gerne vil hente programmet uden brug af iTunes, så kan du hente filen her. Og hvis du gerne vil blive klogere på vin - og i dette tilfælde Barolo –, så er dette satme programmet. No shit! Stefan er helt utroligt klog ... i hvert fald når det gælder vin. Jeg fik ham desværre aldrig testet i Pokémon-slang.

Links til programmet:
Glas fra Spiegelau
Wine Spectator
God Langhe-nebbiolo fra Irma, synes jeg
Angelo Gaja
Priser på Monfortino: av! og av!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.