New and Noteworthy

Bach & Petersen Vine-podcasten ligger nummer 48 under kategorien New & Noteworthy på iTunes. At være ny er jo i sig selv ikke nogen stor ros, så jeg går ud fra, at min podcast hører mest ind under Noteworthy-kategorien. Og under "Food" ligger jeg sgu nummer et i flere kategorier, og jeg er f*cking foran Jamie Oliver og Wine Spectator:

Jeg har allerede fået et par rigtig søde og kloge kommentarer omkring podcasten. Og nej, lyden er ikke helt genial, men de forholdsvis inkompetente folk fra Sekvencia (ikke trykke på linket!) har stadig ikke formået at sende mig min mikrofon. Derudover så har Terroiristen flere mursten end æggebakker på væggene, og rumklangen er derfor lidt svær at komme uden om. Det bliver bedre, er det, jeg prøver at sige.

Næste program er allerede ved at blive planlagt. Det bliver om Rioja (så kan du lære at værdsætte området, Simon), og eksperten kan jeg ikke offentliggøre endnu, men det (han?) tegner meget spændende og kompetent.

Jeg drak forresten en rigtig fin Alaki' Syrah af Terre di Giurfo fra Sicilien i går. Du får ingen stor smagsrapport i dag, men den havde masser af kirsebær og sveske i sig, og det var en aldeles god oplevelse. At den var sat ned til 40 kroner på grund af flytteudsalg hos Det Sicilianske Kulturcenter er jo heller ikke at kimse af.

Hent afsnit 1.0: Barolo med Stefan fra Terroiristen

1 comments:

Anonymous said...

Lad mig være den første til at kommentere: En super god podcast. Dejlig informativ, perfekt i forhold til mit vidensniveau om nebiolo og barolo. Tak for det! Skynd dig lige at skrive kontrakt på 15-20 podcast mere med ham fra Terroiristen. I kan roligt gennemgå alle Italiens vinområder. Godt arbejde!
Jan

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.