Klargøring til program #2

Så er der ved at være styr på næste program til Bach & Petersen Vines podcast. Temaet bliver Rioja, og vinene bliver fra Netto og Magasin, og forhåbentlig siger Laudrup Vin også ja tak til at give den tredje og sidste vin til programmet.

Eksperten bliver Thomas Rydberg, som både anmelder vin på Ekstra-Bladet og har web-sitet Altomspanskvin.dk. Man må aldrig gå ned på eksperter (som man siger?), og det kommer jeg altså heller ikke til i program nummer to.

Programmet bliver optaget den 10. september, men måske der kommer et mellemprogram inden da. Hvad et mellemprogram er, ja, det ved jeg ikke endnu, men jeg er da ganske overbevist om, at det kunne blive interessant.

I går havde jeg forresten en rigtig fin vinoplevelse under Knippelsbro. Her havde Rosforth & Rosforth i anledning af Copenhagen Cooking oprettet restauranten Knipps Kaj. Maden var ikke fantastisk, men det var vinen og stemningen til gengæld. Og så smager vin jo bare bedre, når man drikker den sammen med vinbonden, der har f*cking lavet den.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.