... and it's a wrap!

Så er første program i kassen (hvis man altså kan kalde en diktafon for en kasse. Jeg vil nok mere bruge ordet æske!). Jeg har en virkelig god følelse i maven omkring programmet og selve konceptet. For selvom jeg snøvler helt abnormt meget og generelt taler utroligt utydeligt, så er Stefan så sej og klog, at programmet med garanti bliver virkelig lærerigt og interessant. Jeg har i hvert fald lært en masse i dag. Jeg har klippet en time sammen nu; programmet ender dog nok tættere på de to, når det er færdigklippet. Men når der nu er relevant indhold nok til at lave en lang podcast, så giver det jo ikke mening at bestræbe sig på kun at lave et 30 minutter langt program. Så du kan godt begynde at glæde dig, mor!

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.