Vinsmagning og landskamp

Jeg har hermed fundet ud af, at det er utroligt svært at lave en seriøs vinsmagning, mens man ser Danmark spille en crazy landskamp mod Cameroun ved VM. Mens jeg prøvede at definere smagsnuancerne, valgte Christian Poulsen meget prisværdigt at donere et mål til Afrika. Og da jeg så igen prøvede at koncentrere mig om at smage vinen, lagde Simon Kjær en helt genial aflevering til Rommedahl, som derefter afleverede flot til Bendtner, som så scorede ... og sådan blev det ved. Det var simpelthen ikke til at give sig hen til vinen, fordi fodbold trods alt er federe - og noget mere action-præget. Derfor kommer der ikke nogen smagsjournal på den ellers rigtig dejlige Chianti Classico, som jeg drak med Einar i går. Til gengæld har Danmark tre point. Det må veje op for det.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.