Vinder!

Jeg vil blot fortælle, at jeg lige har vundet en ganske lille konkurrence på Politiken, fordi jeg anbefalede min bedste snackbar. Ikke overraskende var stedet Bodega Sepúlveda i Barcelona, og teksten lød således:

Der er mere snack end der er bar på Bodega Sepúlveda i Barcelona, som gemmer sig på en trafikeret vej under et stort Coca-Cola-skilt. Med lad dig ikke skræmme af stedets ydre, for inden for er stemningen og maden uovertruffen. Og hvis man er småsulten og tørstig, så er stedet det bedste i Barcelona!

En af de geniale ting ved Bodage Sepúlveda er, at det ligger i gåafstand fra La Rambla og Barri Gotic-området, samtidig med at det er langt nok væk fra de to områder til ikke at være fyldt med turister, sangria og gademusikanter. I stedet bliver du mødt af glade og højttalende lokale, som gerne fortæller dig, hvad du bør bestille. Prøv blodpølsen, den lokale skinke eller ansjoser, mens du skyller dagens strand- eller shoppingtur ned med et koldt glas hvidvin.

På Bodega Sepúlveda oplever du det originale Barcelona, og der er gode chancer for, at du ender med at sidde der til sent ud på aftenen, mens du snacker og snakker videre med de hjertevarme lokale gæster.


Præmien var en "Turen går til ...", og jeg valgte Californien, for der vil jeg rigtig gerne hen. Og så laver de jo også vin i Californien. Særligt Napa Valley er meget kendt for sine fantastisk dygtige og ambitiøse vinproducenter.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.