... til nu!

Derudover kan jeg virkelig anbefale, at du prøver Refugi del Port. Restauranten ligger tæt nok på Barceloneta til at du kan gå derhen direkte fra stranden, og langt nok væk fra Barceloneta til, at den ikke er fyldt med turister og sangria. Kom omkring klokken 14, da restauranten bliver fyldt, inden klokken er 15. Eller bestil bord på forhånd, hvis du er kontrolfreak.

Indretningen er super hyggelig, selvom indretningseksperter og feng shuister helt sikkert ikke vil elske det lettere corny maritime tema. Jeg synes, det var skønt og dejlig uhøjtideligt i en by, som er fyldt med alt for smarte og minimalistiske restauranter og barer.

Du bør klart bestille "arrós caldoso", som er restaurantens kendingsret, og som nærmest samtlige (lokale!) gæster bestilte, da vi spiste derinde. Arrós caldoso er en form for "våd paella" med muslinger, blæksprutte og rejer, og den smager virkelig godt - hvis man er til mad med lidt smag af hav. Jeg var helt vild med det, mens min kære kæreste ikke var så glad for det.

Denne restaurant var også god, og de havde denne skønne vin.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.