Nyindkøb


Jeg har købt en ny Chianti Classico Riserva 2006 fra Fattoria Viticcio. Den kostede 199 kroner hos Nordic Wine Shop, så jeg satser på, at det er gode varer. Fattoria Viticcio er vist et meget anerkendt vinhus, som tydeligvis bruger mere energi på at lave fantastisk vin end hjemmesider. Det er jo sådan set også rimeligt nok.

Faktisk ville jeg have købt deres Chianti Classico Riserva 2006 (altså ingen Beatrice!), som var nummer 35 på Wine Spectators liste over de 100 bedste vine fra 2009. Den har jeg dog ikke kunne finde i Danmark, men det skulle være muligt at få fingrene i en 2007'er, når den bliver frigivet! Og i forhold til Beatrice-navnet, så hedder den det, fordi den er lavet af Beatrice Landini, som er det nyeste skud på stammen af dygtige vinlavere i Toscana.

Jeg har også bestilt en anden vin hos Nordic Wine Shop, som har et ganske fint leveringssystem, hvor man blot henter sin vin hos Perchs delikatesser på Enghave Plads. Men den vin skal jeg nok skrive om senere. Den kommer ikke fra Chianti, men fra et andet toskansk område, som vist skulle være meget hypet for tiden. Og jeg elsker jo hype.

Der er også en smagsjournal - igen lavet under en VM-kamp – på vej, når Einar får taget sig sammen til at sende mig nogle billeder af vinen.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.