Indkøb af to toscanske vine

På baggrund af Niels' meget fine Chianti-lektion har jeg været i Føtex og købt en Chianti Classico (2006, som jo var et rigtig godt år) fra San Felice Agricola. Derudover investerede jeg også i en Poderuccio(2007) fra Camigliano, som også ligger i Toscana. Poderuccio'en har jeg tidligere anbefalet, selvom jeg ikke engang har smagt den. Det går jo ikke, og der vil snart forelægge en smagsjournal på den lømmel.

Jeg regner med at drikke Chianti'en i morgen sammen med Einar og en formentlig håbløs landskamp, og så kommer der selvfølgelig en smagsrapport her på bloggen. I dag skal jeg dog ikke drikke vin. Jeg drak det sidste af "Les Lys" i går sammen med en masse kirsebærvin og øl og cigaretter og fantastiske venner til Distortion-fest! Man kan jo ikke være sofistikeret hele tiden.

Update: Der er Chianti Classico Riserva fra Valiano i Fakta fra i morgen, søndag. Den koster 70 kroner, og selvom jeg ikke kan se årgangen (jeg gætter på 2004), så skal jeg helt sikker investere i et par stykker. B.T. kan godt li' den.

0 comments:

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.