Formålet med Bach & Petersen Vine

En tematiseret blog som denne bør selvfølgelig have et tilnærmelsesvis klart formål, så det ikke ender med, at den kun bliver læst af min far og min mor. Derfor har jeg nedfældet en række formål med bloggen:

1. Jeg vil lære en masse om vin ved at skrive og podcaste om vin. Bloggen og udsendelserne bliver altså en slags "Læs og Forstå" lavet på druer for mig. Bloggen bliver min personlige vinjournal, hvor jeg fortæller om de vine, jeg har drukket. Derudover vil jeg komme med generelle betragtninger om områder, lande, druesorter og andre vinrelaterede emner, og fordi jeg er en vinnovice, vil disse betragtninger formentlig indeholde en hel del sludder. I mine podcast får jeg dog eksperter til at sige noget, så der også kommer noget saglighed ind i konceptet.

2.
Jeg vil skrive en blog, der i modsætning til de fleste andre danske vinblogs ikke har sit udgangspunkt i et urimeligt højt vinnørdethedsniveau. Denne blog skal selvfølgelig være nogenlunde informativ og relevant, men den skal kunne forstås af min kære mor og andre søde mennesker, der godt kan lide vin, men ikke har dedikeret hele livet til det. Og hey, måske jeg endda skriver noget sjovt og uhøjtideligt. Uhhhhh, pas på vinbranche!

3.
Det måske vigtigste og mindst realistiske formål med bloggen er, at jeg på et tidspunkt vil blive en så anerkendt vinressource på nettet, at folk sender mig gratis og god vin, så det kan blive anmeldt på min blog. I have a dream!

1 comments:

VinKreutzer.dk said...

Hej

Tak for i går, det var hyggeligt at møde dig. Det er en dejlig anderledes måde at angribe bloggen på. Held og lykke med det, jeg håber at du lærer lidt om vinen undervejs.

Hyg dig

Frederik

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.