Åh nej, endnu en blog!

Blogs er irriterende. De er aktive i 3 måneder - med op til flere posts hver dag –, og så dør de pludseligt for derefter aldrig at blive opdateret igen. Sådan går det muligvis også med Bach & Petersen Vine. Men lige nu er lysten til at lave en blog om vin, og hvorfor dog undertrykke det?!

Jeg håber, du vil synes om bloggen. Jeg lover at gøre mig nogenlunde umage ... i hvert fald i et par måneder.

1 comments:

Simon Færch said...

Hejsa
Jeg synes din blog er cool, og du skriver troværdigt om din interesse for vin, så håber da ikke du dropper den igen. Jeg linker i hvert fald til dig ;-)

Jeg har selv lige begyndt en. Den blev til ved at de andre i min vinklub (og vi har været sammen længe) foreslog mig at lave en online log over vores fremtidige smagninger. Men så kunne jeg jo lige så godt udnytte lejligheden til at skrive lidt om vin.
Mvh
Simon (www.winelover.dk)

PS: Jeg er i øvrigt meget enig i din vurdering af Gemma. Jeg smagte den i går hos en kammerat uden mad. Synes den var udmærket, men det er bestemt ikke en stor Barolo - der må man nok flå tegnebogen lidt mere.

Post a Comment

Du er meget velkommen til at kommentere på dette indlæg. Også hvis du er vred, men helst hvis du ler.